Matic Univers a pornit ca o afacere de familie in urma cu 25 de ani. Fondatorii, ing. Liviu si Mihaela Ursachi, au inteles cat de mult usureaza MASINA DE SPALAT viata de zi cu zi cand si-au cumparat o masina de spalat automata. Astazi pare de neconceput sa speli un cos de rufe la mana. In ’94 era insa un lucru obisnuit: masinile de spalat automate erau scumpe, iar cele semi-automate nu usurau cu mult munca.

Ingineri de profesie, cei doi au decis sa ofere o solutie convenabila celor care vor sa petreaca mai mult alaturi de familie in loc sa se ocupe de menaj. Au inceput sa importe electrocasnice second hand din Franta, Germania, Olanda, Marea Britania si Italia sa le reconditioneze si sa le vanda la preturi convenabile pentru toti cei care au nevoie de ele. In plus, au realizat o inventie ce permite folosirea masinilor de spalat in gospodariile FARA acces la apa curenta.

In 20 de ani am vandut si reparat mii se masini de spalat rufe si vase, uscatoare de rufe, cuptoare cu microunde si alte electrocasnice de uz casnic si industrial atat in judetul Bacau cat si in judetele Vaslui, Neamt,Vrancea si Buzau.

Matic Univers